جراحی بزرگ کردن بینی

بزرگ کردن بینی با جراحی

در حال حاضر بزرگ کردن بینی با جراحی بسیار رایج شده است و معمولا افرادی که برای انجام این عمل به پزشکان متخصص مراجعه می کنند چند دسته هستند. عده ای به صورت مادرزادی بینی شان کوچک است و سوراخ های آن کیپ بوده و تنفس سختی دارند و عده ای دیگر نیز به دلیل اشتباهات پزشکی در جراحی رینوپلاستی دچار این حادثه شدند و هیچ رضایتی از ظاهر و سایز بینی خود ندارند. در این مطلب به جراحی بزرگ نمودن بینی های کوچک می پردازیم، با ما همراه باشید.

بزرگ کردن بینی با جراحی به چه منظور انجام می شود؟

افرادی که از کوچک بودن بینی خود ناراضی هستند، دیگر نیازی نیست که بابت این مسئله نگران باشند. زیرا این افراد می توانند به راحتی اقدام به بزرگ کردن بینی با جراحی نمایند. پزشکان و متخصصین گوش و حلق و بینی، این عمل را بدون هیچ مشکلی برای این افراد انجام می دهند. این جراحی علاوه بر اینکه ظاهر صورت افراد را هماهنگ و ایده آل می سازد، سبب رفع اختلالات تنفسی و همچنین باعث افزایش حس بویایی و اعتماد به نفس در این افراد خواهد شد.

عمل بزرگ کردن بینی

معمولا افرادی از بینی کوچک خود رنج می برند که یا به صورت مادرزادی دارای بینی کوچکی هستند و یا در اثر یک عمل زیبایی بینی برای اینکه بینی فانتزی داشته باشند، به پزشک سفارش کرده اند تا بینی آن ها را خیلی کوچک کند. اما پس از عمل با رفع ورم بینی و مشاهده آن، حس ناخوشایندی نسبت به اندازه بینی پیدا کرده اند. در هر صورت تمامی این افراد از مشکلی یکسان ناراحت هستند.

این مشکلات شامل عدم هماهنگی عناصر مختلف چهره، شکل ناخوشایند و فرو رفتگی در چشم ها، انواع مشکلات در تنفسی در خواب و بیداری و نیز کاهش شدید حس بویایی می باشد. لازم است بدانید که جراحی بزرگ کردن بینی، به این منظور نیست که بینی بسیار بزرگ و غیر طبیعی شود، بلکه هدف از انجام این عمل این است که بینی از حالت غیر استاندارد و غیر طبیعی در آمده و با سایر اعضای صورت هماهنگی داشته باشد. در واقع باید وقتی دیگران به چهره فرد نگاه می کنند، احساس مصنوعی و غیر نرمال بودن در صورت او نداشته باشند.

بزرگ کردن بینی با جراحی چگونه انجام می شود؟

برای انجام عمل بزرگ کردن بینی، لازم است که در ابتدا پزشک در بخش زیرین پوست، یک چهار چوب کلی قرار دهد تا بتواند برجستگی های مورد نظر را در روی آن پیاده سازی نماید. در روند عمل، پل بینی کاملا صاف شده و برجستگی آن به حال طبیعی تغییر می یابد. برای بزرگ کردن بینی با جراحی، معمولا پزشک از طریق ایجاد یک شکاف در دیواره بینی و یا از قسمت درون سوراخ آن، این عمل را انجام می دهد.

در حین جراحی اگر به پیوند استخوان نیاز باشد، بنا به تشخیص، پزشک آن را از استخوان پشت آرنج، دنده، سطح بیرونی جمجمه، استخوان ران افراد استخراج می کند. برداشت از این بخش ها، مشکلات ساختاری در استخوان ایجاد نمی کند. در مواردی نیز پزشک به غضروف نیاز دارد که این غضروف را از گوش ها و یا غضروف های اضافه در تیغه بینی فرد فراهم می نماید و به محل مورد نظر پیوند می زند. به غضروف هایی که از بخش های دیگر بدن فرد برای بینی او استفاده شده و پیوند می خورد، غضروف های اتوگرافت می گویند. در مواقعی نیز پزشک از غضروف های اهدایی بدن افراد فوت شده برای بینی استفاده می کند که به آن ها نیز غضروف هوموگرافت می گویند.

البته غضروف های هوموگرافت در صورت رضایت خود فرد متقاضی عمل و نیز آزمایشات مثبت صورت گرفته، پیوند خواهد شد. در واقع این امکان وجود دارد که برای بینی از غضروف مصنوعی استفاده شود که این غضروف های جنس سیلیکونی داشته و از ماندگاری بالایی برخوردار هستند. اما در مواردی نیز امکان دارد پس از مدتی این غضروف ها به وسیله بدن پس زده شده و بدن دچار عفونت شود. به صورت کلی این جراحی، توسط تکنیک ها و ظرافت خاصی انجام گرفته و در نهایت فرد متقاضی می تواند به فرم دلخواه و ایده آل برای بینی خود برسد. 

نتیجه بزرگ کردن بینی با جراحی چیست؟

بسیاری از افراد که از داشتن بینی کوچک رنج می‌ برند، به علت های زیادی مایل هستند که بینی خود را بزرگتر کنند. از نتایج بزرگ کردن بینی با جراحی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

افزایش اعتماد به نفس

برخی افراد ممکن است از اندازه کوچک بینی خود ناراضی باشند و این مسئله می ‌تواند تأثیر منفی بر روحیه و اعتماد به نفس آن ‌ها داشته باشد. با بزرگ کردن بینی کوچک، شخص می ‌تواند اعتماد به نفس خود را بهبود بخشیده و خودش را در حضور دیگران راحت ‌تر حس کند.

بهبود تعادل صورت

در بسیاری از موارد، بزرگ کردن بینی کوچک، می تواند تعادل صورت را بهبود بخشد. زیرا بینی کوچک باعث می شود تا باقی قسمت ‌های صورت بزرگ و نا متناسب به نظر بیاید. با تغییر اندازه بینی، تعادل صورت بهبود یافته و فرم ظاهری صورت بهتر می ‌شود.

اصلاح مشکلات تنفسی و بویایی

برخی از افراد ممکن است به دلیل داشتن بینی کوچک، از اختلالات و مشکلات تنفسی و همچنین کاهش حس بویایی رنج ببرند. با بزرگ نمودن بینی به وسیله عمل جراحی، در تنفس و عبور هوا از مجرای نفس این افراد بهبود حاصل می شود. 

اصلاح شکل ناهموار بینی

گاهی اوقات کوچک بودن بینی باعث می شود که شکل ظاهری آن، ناهموار و متفاوت باشد که این موضوع با عمل جراحی و بزرگ کردن بینی رفع می گردد. چرا که سطح بینی صاف شده و این ناهمواری ‌ها از بین می رود.

اصلاح آسیب‌های ناشی از ضربه

در مواقعی به علت وارد شدن ضربه فیزیکی به بینی، بینی دچار شکستگی و در پی آن کوچک شدن می شود. با جراحی بینی به راحتی می توان شکل ظاهری آن را به مدل دلخواه افراد تبدیل کرده و فرم آن را بازسازی و طبیعی ساخت.

چه کسانی کاندید مناسبی برای بزرگ کردن بینی با جراحی هستند؟

همه افرادی که از شکل ظاهری بینی خود به علت کوچک بودن آن رضایت ندارند، می توانند به بزرگ کردن بینی با جراحی اقدام نمایند. سایز و ابعاد بینی افراد شکل ظاهری آن پس از جراحی به سلیقه و همچنین مدل دلخواه و ایده آل افراد بستگی دارد. به طور معمول فقط برخی از افراد کاندید مناسبی برای انجام این جراحی هستند. 

  • افرادی که بر اساس تشخیص پزشک جراح برای اینکه بتوانند صورت خود را استاندارد و زیباتر کنند، لازم است که بینی آن ها بزرگتر شود. 
  • گاهی اوقات برخی افراد پس از عمل رینوپلاستی یا جراحی زیبایی بینی، دچار کوچکی بیشتر از حد بینی می شوند. به صورت معمول از عوارض این کوچکی بینی می توان به اختلال در تنفس آن ها اشاره کرد.

نتیجه گیری

بر اساس تحقیقات انجام شده بیشتر متقاضیان بزرگ کردن بینی با جراحی معمولا افرادی هستند که با انجام جراحی رینوپلاستی نادرست و غلط ،بینی آن ها کوچکتر از سایز طبیعی خود شده است و هیچ نوع هماهنگی با ساختار صورت شان ندارد. در مواردی نیز این جراحی برای افرادی انجام می شود که به صورت ژنتیک و مادرزادی بینی بسیار کوچکی دارند. بنابراین این افراد با مراجعه به پزشک متخصص در این زمینه می توانند به وسیله عمل جراحی، بینی خود را بزرگتر و زیباتر سازند. البته که تجربه و تخصص پزشک جراح در این عمل بسیار اهمیت دارد و توصیه می شود که افراد پیش از هر تصمیمی، یک پزشک ماهر و با تجربه ای را برای خود انتخاب نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط